Rychlý kontakt
 eshop@bez.cz  

Najdete nás i v Praze!

To, o čem se už dlouho šuškalo, můžeme konečně odtajnit. Naše nová prodejna v Praze nabyla téměř finální podoby. A tak můžeme slavnostně oznámit, že se na nás můžete přijít podívat každý pracovní den od 12 do 18 hodin na Masarykovo nábřeží 22 v Praze 1.

 

Pracovali jsme na její dnešní podobě od začátku tohoto roku a samozřejmě se ji snažili co nejvíce vymazlit. To neznamená, že teď usneme na vavřínech. Přijdete-li se podívat dnes, uvidíte asi jinou prodejnu než za tři měsíce. Vývoj prostě musí pokračovat!

 

Jediné, na co se můžete spolehnout, je to, že se na vás budeme pořád těšit, rádi si s vámi o botách a jiném vybavení popovídáme a můžeme k tomu přidat i kávičku z našeho baru. Vzhledem k tomu, že prodejna je i kapitánským můstkem webu svetabehu.cz, rádi si s vámi povyprávíme i o jiných běžeckých tématech. Ovšem pozor – po předchozí dohodě může třeba z vyprávění vzniknout i nový článek na náš web či do našeho časopisu.

 

A co vám v prodejně můžeme nabídnout? Máme velmi širokou nabídku bot od americké firmy ALTRA, od silničních modelů, méně či více tlumených běžeckých modelů až po boty spíše na treking. Stejně tak to máme u Salomonu, od silničních AERO Glide přes pořádná krosová „kopyta“ Speedcross až po turistická XA, samozřejmě i v goretexové verzi. Na silnici vám dále nabídneme Saucony Kinvara nebo Ride. Na pořádné vysokohorské treky modely od Dynafitu. Pokud jdete či běžíte opravdu dlouhé štreky, zkoukněte u nás botky od italského horského specialisty AKU nebo legendární horské Scarpy. Prostě ať přijdete s jakýmkoliv přáním, bosí od nás neodejdete. A to připravujeme ještě další a další modely a značky.

V oblečení jsme vsadili na nejlepší kousky od firem jako Compressport, Crazy či CEP. U Compressportu stojí rozhodně za zhlédnutí jejich modely s implantovaným běžeckým pásem. Všechny nutné drobnosti jako klíče, gely a popřípadě i malou lahvičku na pití uschováte do kapes v kraťasech či triku.

 

Co se týče Crazy, mnozí už vědí – od jejich modelů se těžko odchází nejenom ženám. Originální design zaujme i muže. Pokud odhlédneme od vzhledu, čeká nás zde jenom kvalita, Oblečení je sestavené z řady různých materiálů, aby se zachovala maximální prodyšnost všude, kde je třeba. Je zde férové ale připomenout zvláště ženám: pokud na nějakém modelu od této značky spočinete okem nebo případně vezmete z regálu, hrozí vážné nebezpečí, že ho rovnou odnesete domů.

 

Firmu CEP také netřeba představovat, její ponožky a podkolenky s kompresním účinkem jsou všeobecně známé. Stojí ale za to podívat se i na jejich elasťáky, krátké i dlouhé s lehkým kompresním účinkem, které zpříjemní a zrychlí vaše tréninky i závody.

 

Pokud se vám to zdá pořád málo, tak vám můžeme nabídnout oblečení od firmy Mac in A Sac. Zvlášť jejich nepromokavé bundy stojí za zhlédnutí. Nabízí voděodolnost 10 000 mm za velmi přijatelnou cenu.

 

Jste-li fanoušky oblečení od firmy Salomon, máte u nás ještě jako jednoho z mála partnerů příležitost, doplnit šatník. Oblečení bude čím dál více výhradně k dostání přímo v SalomonStore. Proto využijte náš výprodej starší kolekce!

 

Tak neváhejte a přijďte nás navštívit. Najdete nás u Žofína mezi Národním divadlem a Mánesem na Masarykově nábřeží 22. A když už u nás budete, můžete se podívat zároveň hned vedle do největší prodejny map, cestopisů a vůbec literatury o cestování. Případně se večer stavit na nějakou cestovatelskou přednášku.

 

Petr z Prahy