Rychlý kontakt
 eshop@bez.cz  

Testovačka obuvi Salomon Ultra Glide

Testovačka proběhla!

 

V neděli 17.4. před Velikonocemi jsme měli možnost s našimi zákazníky otestovat obuv Salomon Ultra Glide.

Jak již název napovídá jedná se o obuv, která Vás podrží i na dlouhých "ultra" tratích. Díky Energy Surge směsi v mezipodešvi máte pohodu na každém kroku během celého běhu. S podešví Contagrip se nemusíte bát vydat kamkoliv s pocitem, že by Vás bota nepodržela. Celkově je podrážka univerzální, takže s přehledem bude držet na většině povrchů. Šotolina, silnice, lesní terén, horský terén ale i sníh. Samozřejmě je třeba počítat i s tím, že to sem tam na sněhu uletí a i když budete spokojeni na silnici, tak čistě silniční bota to není. Podešev bude na silnici více trpět, což se projeví na její životnosti. Pro trailového závisláka to znamená: na trailu zvládne vše co potřebuji a přeběhu po silnici se taky bát nemusím! 

Abychom tyto vlastnosti prověřili co nejvíce při možnosti jednoho výběhu zvolili jsme červenou turistickou značku z Čeladné, od kapličky Cyrila a Metoděje po asfaltce na Kněhyni. Ačkoliv to zpočátku moc nevypadalo, počasí bylo ideální. Asfaltka stále docela zasněžená, takže přívětivá cesta k botám i nohám. Zvolili jsme příjemné tempo pro všechny, vyměnili zkušenosti s vybavením a stravou, díky tomu cesta ubíhala velice rychle.

Počasí nám přálo

Od Stolové sněhu přibývá a konečně přichází trailový terén. V sedle, které je volně přístupné už mohla být pomalu opalovačka. Po Kněhyni už přichází Čertův Mlýn a rychlovka na Tanečnici. Pak už vracečka po zelené dolů, obkroužení Velké Stolové a jsme tam kde jsme začali :)

3 stateční

Boty otestovány! Nohy provětrané. Příjemně strávené nedělní dopoledne v přírodě a člověk už věděl, že se nemusí bát v pondělí nadlábnout beránkem.

 

Další testovačka nás bude čekat až 7. července, kdy pro Vás budeme mít nachystané silniční modely Salomon. Od objemovek po tempovky, takže se bude na co těšit! Do té doby bude dost dalších akcí, kde se budeme moci potkat a společně vyběhnout, takže sledujte aktuality a náš facebookový profil, kde budeme nadále dávat veškeré nové informace ;)

 

Tak zatím a pohodový pohyb v přírodě, přeje S-RUN!