Rychlý kontakt
 eshop@bez.cz  

Jak bylo v sobotu na Perunu?

Letos jsme měli možnost stát se sportovními sponzory Perun Skymarathonu. Přispěli jsme poukazy s 20% slevou na produkty u nás v S-RUNu a hlavními cenami taktéž v podobě poukazů, nicméně finančních.   

Došlo i na prezentaci S-RUNu beskydské běžecké společnosti. Fotografování moc neholduju, jak vidno :) 

 

Perun má pro mě domáckou, přátelskou atmosféru, kterou bylo vidět celý den. Není to tisícový závod, mnoho lidí se tady mezi sebou zná a rádi poklábosí. Někteří i na trati. Letos jsem neběžel, ale na trať jsem se dostal jako support Radka Chrobáka, kterého podporujeme. Byla to pro mě první zkušenost s touto rolí, nakonec celkem úspěšná, ve štychu jsem ho nenechal. Ale nebudu lhát, občas jsem se vážně bál, abych to stihl na další občerstvovačku :D. Radek doběhl na parádním druhém místě jen 5 minut za vítězem Tomášem Macečkem. Ten jako první dokázal obhájit vítězství z předešlého ročníku. Celkově třetí doběhl Mariusz Miskiewicz. Jelikož se jednalo o MČR ve SkyMarathonu druhým vícemistrem se stal Nikola Ivanov.

 

Počasí alespoň dopoledne běžcům přálo. Odpoledne už ho ocenili všichni, kteří se přišli jen podívat na své favority, kteří postupně dobíhali do cíle. Takže celkově povedená sobota! Tak nechme překvapit jak to bude příští rok. Třeba si zase budeme moci osvěžit, že Life is Vertical!

 

Konečné pořadí:

Muži

  1. Tomáš Maceček
  2. Radek Chrobák
  3. Mariusz Miskiewicz
  4. Nikola Ivanov (3. v MČR)

Ženy

  1. Petra Ševčíková
  2. Anna Straková
  3. Elen Šimonová