Rychlý kontakt
 eshop@bez.cz  

Výběhy s S-RUNem

Od května pro naše zákazníky připravujeme další novinku ve formě skupinových výběhů. Tyto výběhy budou pro všechny začátečníky i pokročilé běžce. Dozvíte se zde jak s během začít a nejlépe i pokračovat na dlouhou dobu, protože běh patří k nejpřirozenějším formám pohybu vůbec. Zpravidla se bude jednat o klasické výběhy v pohodovém tempu, zaměřeny převážně na budování všeobecné vytrvalosti. Taky si vždy projedeme alespoň několik cviků z běžecké abecedy pro zlepšení techniky běhu. 

Pár slov k začátečníkům od kolegy Pavla, který se jim bude věnovat.

 

Každý jsme nějak začínali...to je to nejmenší. Ale vydržet, vytrvat a vytrvalce takto ze sebe udělat, to už se skoro rovná umění. Nebojte umělce z vás umíněně dělat nechceme. Aby vám běh alespoň trošku zachutnal, aby jste v něm viděli hlavně to pozitivní, přičichli k té svobodě pohybu, možná i zaslechli slova pochvaly od okolí, k tomu si nemusíte sáhnout až na dno..někdy stačí jen začít běh vnímat všemi smysly.

 

Zkusíme ve vás tedy najít, probudit a uchovat smysl k běhání. Bez násilí, krutosti, vyhrožování či podobných léček. Prostě stačí jen opravdu, abyste chtěli. O zbytek už se postaráme my. Nezní to jednoduše? Tak v tom nehledejme složitosti. Za zkoušku nic nedáte..opravdu nic nedáte!..možná trochu potu..trochu času..a trošku té píle..zbytek je na nás!


První trénink proběhne ve čtvrtek 19.5.2022 od 17:00 (po zavíračce) ve Frýdku-Místku. Sejdeme se u prodejny S-RUN a od tama vyrazíme k řece na stezku. Terén bude převážně asfalt bez výraznějšího stoupání. Délka výběhu se bude pohybovat okolo 1 hod. (je v tom započítáno i rozcvičení a lehký strečink)

 

Výběhy bychom pro začátek opakovali co 2 týdny. Čili další se uskuteční 2.6.2022. Rovnou prozradím, že 9.6. bude speciální výběh zaměřený na maratonský trénink. Ne svou délkou, ale účastí Petry Pastorové, která je několikanásobnou mistryní ČR v maratonu. Pro všechny, kteří mají ambice letos uběhnout maraton to může být skvělá volba nasbírat další zkušenosti od zkušené běžkyně. Navíc na tento trénink budeme mít možnost otestovat silniční modely Salomon Glide Max a Sonic 5 Balance. Tento i všechny ostatní výběhy jsou zdarma a může dorazit kdokoliv, kdo má chuť si zaběhat se skupinou a poznat nové přátelé. Ať už s během teprve začíná nebo je již ostříleným běžcem :).