Rychlý kontakt
 eshop@bez.cz  

Salomon Pulsar Trail již brzy!

Salomon Pulsar Trail

 

Už nějakou dobu se o ni ví, už nějakou dobu se o ni mluví, ale nikdo ji stále nemá. Ano, jedná se o botu Pulsar Trail od Salomonu! Tato bota je zajímavá hned z několika důvodů. Tím hlavním je Enegry Blade vložen do mezipodešve boty. Energy Blade je destička z TPU (řekněme druh plastu), která vyniká svou elasticitou, ohebností a přesto silou. Snaží se tedy po vzoru plastových a karbonových destiček v silničních botách zvyšovat návratnost energie a při tom zlepšovat odraz každého kroku. Je to vůbec poprvé co Salomon tuto technologii zabudoval do trailové běžecké boty. Teda nevybavím si, že by tento typ destičky už byl v nějaké běžecké botě od Salomonu, mimo silniční S/LAB Phantasm CF, kde je karbonový plát. A letošní novinku klasický Phantasm.

Další zajímavá technologie je Energy Surge, spojení EVA pěny s Olefinem (OBC), která tlumí nárazy a přitom pomáhá vracet energii do odrazu. A to nejlepší je, že vážně měkká a příjemná od prvního nazutí boty.

 

Klasikou už je SensiFit s rychloupínáním Quicklace. Při tom všem si bota zachovává nízkou hmotnost (280 g u EUR 42-43). Jak už z názvu vyplývá jedná se o trailovou obuv, která bude docela všestranná a pro některé to třeba bude poslední dílek skládačky pro jejich vysněný čas!

Má ještě bratříčka v podobě Pulsar Trail Pro, ten je o něco lehčí a nemá oddělený jazyk, aby se do boty nedostávaly kamínky a jiné nečistoty, jako u trailových modelů S/LAB. 

Dámské trailové boty Salomon Pulsar Trail Pro

Na Pulsar Traily se můžete s námi těšit už od první poloviny června. Protože už od představení tohoto modelu minulý rok se nemůžeme dočkat až si je budeme moci s kolegy vyzkoušet taky, zvlášť tady na domácím hřišti v Beskydech!