Rychlý kontakt
 eshop@bez.cz  

Výběhy s S-RUNem pokračují!

Minulý čtvrtek proběhlo testování silničních Salomonek pod odborným dozorem profi běžce Kuby Zemaníka. Konkrétně jsme testovali modely Sonic 5 Balance a Glide Max. U Glide Maxů se můžete spolehnout na masivní tlumící vrstvu, která se hodí když chcete nohám dopřát trochu pohodlí po těžkém tréninku, závodě a nebo na dlouhém klusu. Hodně překvapení jsme však byli ze Sonic 5 Balance. O něco tužší model, ale ničemu to nevadí. Navíc je dost lehký, takže se dá použít na rychlejší trénink nebo závod. Není k zahození ani jako každodenní tréninkovka. 

 

 

Celkově jsme minulý výběh pojali jako nácvik tance mezi kapkami deště. Nemohu říct, že bychom byli zcela úspěšní, ale ta snaha tam byla! Další výběhy pokračují každý sudý týden. Zpravidla budeme vybíhat od prodejny S-RUN ve Frýdku-Místku po 17. hod., držet příjemné tempo a lehkou trasu okolo řeky. 

 

Na další výběh se můžete těšit již dnes 16.6.! Pokud nám ho nepokazí bouřka…  

 

A další bude následovat 30.6.

 

Na příští testovací výběh se můžete těšit již 7.7. kdy půjde opět o testování silniční řady Salomon. Tentokrát budeme moci vyzkoušet tempovou a závodní obuv Salomon Phantasm a další tempovku Spectur. Budou doplněny navíc modelem Sonic 5 Balance, takže bude možnost na vlastní chodidla vyzkoušet rozdíly mezi klasickými botami a trendem posledních let měkkou tlumící vrstvou se zabudovaným plátem, který má šetřit energii a pomoct při odrazu! 

 

 

 

Takže je stále na co se těšit. Ať to běhá!