Rychlý kontakt
 eshop@bez.cz  

Hodnocení Salomon Sense 4 Pro s Tomášem Suszkou

Tomáš Suszka se zastavil podělit se o své dojmy z bot Sense 4 Pro.

Tomáš je jedním z našich ambasadorů, který se věnuje převážně OCR závodům, kde se mu daří sbírat úspěchy. Nedávno začal používat na závodech obuv Salomon Sense 4 Pro. Poprosili jsme ho, aby nám sdělil jak je za tu krátkou dobu zatím spokojený. Sense 4 Pro je kvalitní, závodní trailovka, ale na všechno to bahno OCR závodů by nemusela vždy stačit. Proto jsme byli nadšeni, když Tom řekl, že je s botami naprosto spokojený. 

Lehké, prodyšné, příjemně obepnou nohu. Stélka se neroluje, na blátě drží, co více si přát? Možná už jen, aby běhaly samy ;)  Taky nás bude zajímat jak dlouho vydrží ten nápor. Traily bývají složité, ale na OCR to bývá opravdová zkouška pevnosti obuvi. 

 

Tom od nás má ještě Salomon Sonic 5 Balance, které mu tolik nesedly, především tvrdostí mezipodešve. Osobně s tím problém nemám. Jsou lehké, takže s nimi jsem schopen absolvovat delší výběhy i rychlejší tempáky, ale pravdou je, že nejměkčí boty to nejsou. 

 

Naposled si vzal ještě Salomon Phantasm. Silničku s novou měkkou podešví Energy Surge a zabudovaným “plátkem”, “vidličkou” Energy Blade, které šetří energii při dopadu a naopak ji vrací při odrazu. Vzhledem k tomu, že se jedná o novinku roku 2022, nemůžeme se dočkat dalšího Tomova hodnocení. Zároveň přejeme ať se i nadále daří!