Rychlý kontakt
 eshop@bez.cz  

Aero Glide - silniční objemovka i pro kočky!

Ačkoliv to někde tak nevypadá, jaro už je tady a tak si pro Vás Kuba připravil krátké zhodnocení silniční novinky od Salomonu, Aero Glide! Boty důkladně provětrává už několik týdnů (v jeho podání už nekolik set kilometrů) a tudíž ví co od nich čekat.

 

Běhat po asfaltu není přirozené! Odrovnáš si nohy a budou tě bolet kyčle a kolena! Samozřejmě, že by bylo ideální běhat po měkkých lesních cestách nebo po trávě, ale ne každý má tu možnost! Asfalt, beton a vydlážděné chodníky jsou všudypřítomné a člověk se jim zejména ve městech nevyhne. Nevadí, stačí si pořídít kvalitní silniční obuv a jeden takový model bych vám rád představil.

Salomon jde do nadcházející sezóny s novým modelem Aero Glide. Tato robustní objemovka vypadá určitě na víc než na uváděných 254 gramů, ale pravdou je, že jakmile si je potěžkáte, budete překvapeni, jak jsou lehké. Technologii Reverse Chamber poznáte na každém kroku, při běhu jde cítit plynulý přechod do odrazové fáze. Přední část boty je dost široká, takže poskytuje skvělou stabilitu a pata je dobře fixovaná.

S robustním tlumením člověk ani nepozná, že běží po tvrdém povrchu. Komfort a pohodlí jsou tady na prvním místě. Hned na prvním běhu poznáte, že jde o klasickou objemovku, která vám prokáže dobrou službu v dlouhých bězích po asfaltu. Při rychlejších tempech mě osobně silné tlumení celkem překáželo, chyběl mi těsnější kontakt s povrchem. Párkrát jsem zavítal i do lehčího terénu, ale s tímto modelem si budete připadat trochu jako slon v porcelánu.

Za mě tedy pohodlná silnička, která vám zpříjemní kvantum asfaltových kilometrů, které vás v blížícím se jaru čeká.

 

V současné době máme v nabídce tyto Aero Glide. Na ty pro kočky dvounohé ještě čekáme :( ale v nejbližších týdnech budou tady!