Rychlý kontakt
 eshop@bez.cz  

LysaCup je opět tady! Koukni co obout ;)

A to není jen šestnáct víkendů plných alchymie jak večer před tím neprohýřit noc, jak se správně nasnídat, ke komu se vsoukat do auta ke spolujízdě, ať uhlíková stopa je co nejmenší, zda hole do rukou nebo postačí ruce do kolen, co na sebe, jelikož počasí na hoře (čti „nahoře“) bývá povětšinou proměnlivé, ale hlavně jaké zvolit obutí  na vaše kopýtka?!

 

Se vším si určitě poradíte sami, jelikož zkušenosti z předešlých ročníků nasbírané máte, ale kdybyste přeji jen chtěli slyšet náš názor s volbou svého favorita, čtěte dále.

 

Podle Pavla za zmínku stojí:

 

Altra Superior

Za mě nejsuperiovější volba pro podzimní suché etapy může být jedině Altra Superior – pro její čtení terénu, skvělou podešev a hlavně vložku StoneGuard – tohle u nich opravdu žeru a nějak se nemůžu nabažit!

Inov-8 X-Talon

Až naprší a neuschne, tahal bych cokoli ze stáje INOV-8 X-Talon..nejlépe model 255 – širší kopýtko, které prostě potřebuji a drapáček co se umí zakousnout. Navíc se dá použít i v podmínkách až nasněží a zmrzne – špuntíky dokáží prohryznout sněhovou krustičku a zabrat. V největším ledovém extrému bych na tyto Talony nahodil nesmeky nebo pro větší komfortíček přímo hroťáky Oroc ze stejné stáje INOV-8.

 

 Kuba by vzal:

Salomon Speedcross

Na zimní etapy se hodí nejnovější model speedcrossu 6. Tato legenda je na trhu již od roku 2006 a je ideálním parťákem do blátivého terénu a sněhu. Předek boty je vyztužený, takže se nemusíte bát okopaných palců, zároveň bota disponuje kvalitním tlumením, který zajistí komfort nejen nahoru, ale i při seběhu dolů.

 

 

 Dan by nazul:

 

Salomon Sense 4 Pro

Dokud ještě zima nepřišla mezi naše kopečky, klidně nasaď lehoučké Sense 4 Pro, které tě vynesou až do oblak! S lehkostí jim vlastní budeš stoupat jako kamzík až na vrchol.

Inov-8 OROC ULTRA 290

Vidíš leda, obuj hřeba!

Pro dvojhřeb OROC od Inov-8 to platí dvojnásob. Pevný svršek zaručí dlouhou životnost boty i při zimních ultra. Hřeby poskytnou záběr v bahně i na ledu. Takže na zimních etapách si budeš jistý/á v kramflecích.

 

 

To je našich pár tipů, klidně nám dejte vědět, co byste vybrali vy! A třeba se potkáme na nějaké etapě ;)